Kedves Látogató!                                                                                            

Üdvözlöm megújult honlapunkon.

Megújult honlapunkat azért hoztuk létre, hogy az általunk forgalmazott termékek alkalmazásáról,anyagösszetételéről és műszaki beépitési méreteiről, a lehető legtöbb információt szolgáltassunk vevőink, látogatóink részére.                                                            

A honlapunkon számos új szolgáltatásunk lehetőségét teremtettük meg, igy többek között az akciós termékeink listázását, a szakmai érdekességeket megjelenitő Hireink rovatunkat.
Kiterjedt kapcsolatrendszerünket, szakmai tapasztalatunkat, vásárlóink iránti elkötelezettségünket igyekszünk úgy felhasználni, hogy az általunk nyújtott szolgáltatásokkal elégedettek legyenek.

Amennyiben tevékenységünk, az általunk forgalmazott termékek köre, választéka felkeltette érdeklődését, elérhetőségeink bármelyikén készséggel állunk bővebb információkkal is rendelkezésükre.

 

 

Híreink

Újdonság - Ferroli kazán

Rendkívül kisméretű, hő- és hangszigetelt ház. Egyterű, csak előre nyitható, ezért ha körbeépítik pl. szekrénnyel, akkor is minden karbantartási munka elvégezhető szemből.
- Szabadalmaztatott titánium rozsdamentes hőcserélő (AISI 316 TI), amely jobban ellenáll a savaknak. Egy csőből van elkészítve, nincsenek párhuzamos ágak, ami segíti a karbantartás hatékonyságát..
- Előkeveréses rozsdamentes égő Rendkívül halk, a Ferroli saját tervezésű, a levegő/gáz keveredését optimalizáló öntvényrendszerének köszönhetően.
további információk

Energiatakarékos fütési megoldás

A FERROLI vegyestüzelésü kazánjaival megoldást kinál a meglévő és egyre drágább földgáztüzelés kiváltására, illetve FERROLI  SUN P7 / SUN P12 pelletégőivel egy komfortos fütési megoldás kivitelezésére.

A pellet tüzelés az egyik leginkább környezetkimélő fütési mód, komfortja megközeliti a gázfütést. A pellet faipari és mezőgazdasági melléktermékekből, sajtolással előállitott tüzelőanyag.

A FERROLI GFN  és SFL tagos öntöttvas kazánjai, széles teljesitmény tartományban, huzatszabályzóval felszerelve alacsony fütőértékü szén, valamint fatüzelésre is alkalmasak. további információk

Termékeinkből